Taxatie

Een gevalideerd taxatierapport van uw thuis? Uiting Makelaars!
 
Wij zijn ruim 16 jaar actief als register-taxateur in Venlo en omgeving. Wij zijn vakkundig opgeleid en gecertificeerd specialist op het gebied van het taxeren van uw woning.
 
Voor de financiering van de aankoop van uw nieuwe thuis, een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek heeft u een professioneel taxatierapport nodig.
 
De waarde van uw thuis hangt af van vele factoren, zoals de bouwkundige kwaliteit en de staat van onderhoud, maar daarnaast spelen ook diverse andere zaken, zoals de ligging, bereikbaarheid en de mate van verkoopbaarheid een belangrijke rol.
 
Wij leggen onze bevindingen vast in een onderbouwd taxatierapport. De meeste geldverstrekkers stellen tegenwoordig een validatie van het taxatierapport verplicht. Indien gewenst zorgen wij voor deze extra zekerheid en laten het taxatierapport valideren bij het NWWI; het Nederlandse Woning Waarde Instituut.
 
Bij het taxeren van uw thuis is snelheid, een objectief oordeel en deskundigheid vereist. Op korte termijn een (gevalideerd) taxatierapport nodig? Bel voor een afspraak: 077-8880880