Uiting

Een nieuw thuis? Uiting Makelaars!
 
Dé NVM-makelaar van Venlo e.o.

Met ruim 16 jaar ervaring in de makelaardij zijn wij er voor u en uw nieuwe thuis. Een nieuw thuis is altijd een scharnierpunt in het leven: u gaat starten op de woningmarkt, samen of alleen. U wilt kleiner gaan wonen of groter vanwege gezinsuitbreiding. Wij willen graag een belangrijke bijdrage leveren aan zowel de verkoop van uw huidige woning, alsook de aankoop van uw nieuwe thuis. Daarnaast verzorgen wij als register-taxateur een gevalideerd taxatierapport van uw woning. Onafhankelijk financieel advies? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
 
Wij zijn lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen en staan voor ervaring, deskundigheid, een full-service en proactieve manier van werken en open communicatie.
 
Samen verkopen wij uw woning
Hoe is de markt? Dat zijn de feiten, maar wat zegt uw gevoel? Waarom was dit huis jarenlang uw ideale woning? Wat spreekt u zo aan in de buurt? Wat zijn uw toekomstplannen?
U bent bij uitstek de deskundige als het gaat om uw eigen woning. Samen met onze ervaring en deskundigheid als makelaar vormen wij samen met u een team. Wij zijn ervan overtuigd dat een actieve samenwerking de verkoop van uw woning stimuleert.
 
Vernieuwende manier van presenteren
Naast een actieve samenwerking bieden wij u een scala aan mogelijkheden om uw woning bij de juiste koper onder de aandacht te brengen: van een professionele fotoreportage tot 2- en 3-dimensionaal bewerkte plattegronden; van uitgebreide aandacht op de diverse socialmedia-kanalen tot een fullcolour gedrukte brochure en van een speciaal gemaakte videopresentatie tot een actieve benadering van woningzoekers.
 
Funda; de nummer 1 website
Uw woning wordt gepresenteerd op alle grote websites op het gebied van onroerend goed. Dé nummer 1 website op het gebied van de woningmarkt is Funda. Wij presenteren uw woning zo optimaal en uitgebreid mogelijk juist daarom ook op Funda. Dit zorgt ervoor dat uw woning het snelst vindbaar is en de koper in één oogopslag alle belangrijke informatie over uw woning tot zijn beschikking heeft. Wilt u -naast de optimale en uitgebreide presentatie op Funda- toch nog iets extra’s? Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden, die wij u als NVM-makelaar exclusief kunnen bieden.
 
Full-service
Wij willen met de uitgebreide onlinepresentatie van uw woning de kandidaat-koper verleiden uw woning daadwerkelijk te komen bekijken. Wij werken full-service voor u en leiden geïnteresseerden graag rond door uw woning. Wij voeren namens u de onderhandelingen en gaan voor het beste, door uw gewenste onderhandelingsresultaat. Uiteindelijk zorgen wij ook voor een koopovereenkomst die voldoet aan alle eisen die daar heden ten dage aan gesteld worden. Op de dag van het notarieel transport leveren wij uw woning op aan de koper en zorgen dat de overdracht vlekkeloos verloopt.
 
Onafhankelijk financieel advies?
Bij de aankoop van uw nieuwe thuis gaat u vaak een langdurige financiële verplichting aan. Daar komt veel bij kijken. Daarom brengen wij u graag in contact met onze onafhankelijke en erkende hypotheekadviseurs. Zij adviseren u en begeleiden u door het gehele financierings-traject. Een passende hypotheek dat is wat telt.

Plannen om uw woning te verkopen? Hulp nodig bij de aankoop van uw nieuwe thuis? Op zoek naar een register-taxateur? Onafhankelijk financieel advies? Laat u gratis en vrijblijvend informeren en ervaar onze deskundigheid, full-service en proactieve manier van werken, onze open communicatie en bovenal de drive om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de aankoop, verkoop, taxatie of financiering van uw thuis.
 
Bel voor een gratis en vrijblijvende afspraak: 077-8880880