Verkoop

Succesvolle verkoop van uw (t)huis? Uiting Makelaars!
 
Dé NVM-makelaar van Venlo e.o.

Met ruim 16 jaar ervaring in de makelaardij zijn wij er voor u en uw huidige (t)huis. Wij willen graag een belangrijke bijdrage leveren aan een succesvolle verkoop daarvan. 
 
Wij zijn lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen en wij staan voor ervaring, deskundigheid, een full-service en proactieve manier van werken en open communicatie.

Samen verkopen wij uw woning.
Hoe is de markt? Dat zijn de feiten, maar wat zegt uw gevoel? Waarom was dit huis jarenlang uw ideale woning? Wat spreekt u zo aan in de buurt? Wat zijn uw toekomstplannen? U bent bij uitstek de deskundige als het gaat om uw eigen woning. Samen met onze ervaring en deskundigheid als makelaar vormen wij samen met u een team. Wij zijn ervan overtuigd dat een actieve samenwerking de verkoop van uw woning stimuleert.

Vernieuwende manier van presenteren.
Naast een actieve samenwerking bieden wij u een scala aan mogelijkheden om uw woning bij de juiste koper onder de aandacht te brengen: van een professionele fotoreportage tot 2- en 3-dimensionaal bewerkte plattegronden; van uitgebreide aandacht op de diverse socialmedia-kanalen tot een fullcolour gedrukte brochure en van een speciaal gemaakte  videopresentatie tot een actieve benadering van woningzoekers.
 
Funda; de nummer 1 website.
Uw woning wordt gepresenteerd op alle grote websites op het gebied van onroerend goed. Dé nummer 1 website op het gebied van de woningmarkt is Funda. Wij presenteren uw woning zo optimaal en uitgebreid mogelijk juist daarom ook op Funda. Dit zorgt ervoor dat uw woning het snelst vindbaar is en de koper in één oogopslag alle belangrijke informatie over uw woning tot zijn beschikking heeft. Wilt u -naast de optimale en uitgebreide presentatie op Funda- toch nog iets extra’s? Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden, die wij u als NVM-makelaar exclusief kunnen bieden.
 
Full-service
Wij willen met de uitgebreide onlinepresentatie van uw woning de kandidaat-koper verleiden uw woning daadwerkelijk te komen bekijken. Wij werken full-service voor u en leiden geïnteresseerden graag rond door uw woning. Wij voeren namens u de onderhandelingen en gaan voor het beste, door uw gewenste onderhandelingsresultaat. Uiteindelijk zorgen wij ook voor een koopovereenkomst die voldoet aan alle eisen die daar heden ten dage aan gesteld worden. Op de dag van het notarieel transport leveren wij uw woning op aan de koper en zorgen dat de overdracht vlekkeloos verloopt.
 
Plannen om uw woning te verkopen? Laat u gratis en vrijblijvend informeren en ervaar onze deskundigheid, full-service en proactieve manier van werken, onze open communicatie en bovenal de drive om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de verkoop van uw (t)huis.
 
Bel voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling: 077-8880880